Evenementen

Magische evenementenlocatie

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke evenement, rally, golfevent of bedrijfsfeest? Welkom in de betoverende ambiance van ons kasteel, waar historie en moderne faciliteiten samenkomen om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Of u nu een brainstormsessie, conferentie, seminar, teambuildingactiviteit of bedrijfsfeest organiseert, ons kasteel biedt de perfecte omgeving. De prachtige zalen, omringd door weelderige landschapstuinen, creëren een sfeer van elegantie en rust die uw gasten zal betoveren.

Zakelijke of privé evenementen

Ons landgoed is de perfecte plek voor een golfevent, bedrijfsfeest of ander evenement. Het terrein is volledig te personaliseren naar uw wens, zoals met banners op de oprijlaan, sfeervolle stretchtenten op ons kasteelplein en een gezellige borrelsetting onder de eeuwenoude bomen. 

Daarnaast zijn onze stijlvolle vergaderruimtes uitgerust met moderne technologie en voorzieningen en bieden het ideale decor voor productieve vergaderingen en brainstormsessies. Laat u inspireren door de rijke geschiedenis van het kasteel terwijl u werkt aan toekomstige successen.

Natuurlijk kunt u uw evenement compleet maken met de culinaire hoogstandjes bereid door onze chef-kok. De combinatie van smaakvolle gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen zal uw evenement een extra dimensie geven.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569990
E-mail: reserveringen@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!