Complete trouwdag

De perfecte dag, van begin tot eind

Bij Kasteel Engelenburg kun je een complete trouwdag vieren, van begin tot eind. Van een betoverende ceremonie tot een feestelijke receptie en een onvergetelijk avondfeest. Onze prachtige locatie biedt alles wat jullie nodig hebben om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. 

Ontvangst

Bij aankomst op Kasteel Engelenburg als bruidspaar worden jullie persoonlijk en met veel warmte ontvangen. Het majestueuze kasteel, omringd door een betoverend landschap, dient als het perfecte decor voor deze bijzondere dag.

In de karakteristieke ruimtes van het kasteel kunnen jullie je in alle rust omkleden. Het is een moment van rust en voorbereiding voordat jullie de belangrijkste stap in jullie leven zetten! Terwijl jullie je klaarmaken, is er de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken.

Ontvangst daggasten

Bij Kasteel Engelenburg worden de daggasten voor de bruiloft met open armen ontvangen en verwelkomd met een hartverwarmend kopje koffie, bereid met zorg en aandacht. Naast de heerlijke koffie staat er een smaakvol assortiment feestelijke bonbons klaar. Deze zoete lekkernijen, met hun diverse vullingen en decoratieve presentatie, zijn een traktatie voor de zintuigen.

Ceremonie

De ceremonie op Kasteel Engelenburg: een betoverend moment waar dromen werkelijkheid worden. De ceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. In de prachtige omgeving van ons historische landgoed komt jullie liefdesverhaal tot leven. Met de sfeervolle ambiance van het kasteel en de betoverende landschapstuinen als decor, wordt jullie ceremonie een onvergetelijk moment. Laat de romantiek bloeien terwijl je elkaar het ja-woord geeft, omringd door geschiedenis en schoonheid. 

Taart & Toost

Jullie snijden de bruidstaart aan met het sabel en jullie gasten brengen een toost uit op het pas getrouwde paar met een feestelijk glas cava of champagne. Samen geniet je van dit feestelijke moment. De gasten hebben de gelegenheid om jullie te feliciteren en natuurlijk kan de fotograaf aansluitend prachtige foto’s maken in de Engelse landschapstuin van ons kasteel.

Receptie & Foto's

De receptie kan plaatsvinden in onze stijlvolle salons of bij mooi weer op het kasteelplein. Onze chef-kok heeft een groot aantal suggesties voor feestelijke bites met luxe koude en warme hapjes, maar ook vegetarische opties zullen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend voorzien wij jullie en de gasten van de heerlijke drankjes.

Voor het maken van de foto’s vind je op ons landgoed tal van mogelijkheden: de imposante oprijlaan, onze waterkant, in de natuur van het landgoed of het prachtige kasteelplein. 

Diner

Na een geweldige dag schuiven jullie gezamenlijk aan voor het diner dat uitgeserveerd wordt in één van onze karakterstieke ruimtes aan sfeervolle ronde witte tafels. Onze chef-kok werkt zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten. Tijdens het diner kunnen jullie kiezen voor bijpassende wijnen om het geheel compleet te maken.

Feest

Voor het bruisende avondfeest om jullie huwelijk met familie en vrienden te vieren, biedt ons kasteel de ideale setting. Of het nu gaat om een intiem gezelschap of een groter aantal gasten, we hebben de perfecte ruimte voor jullie feest. De Van Braambar is bij uitstek geschikt voor een kleinere groep, terwijl de Sociëteitszaal met het verwarmde terras een prachtige ambiance biedt voor een groter gezelschap. Ons team zorgt voor heerlijke drankjes en hapjes om jullie gasten te verwennen. Voor het avondfeest hebben we een all-in drankenarrangement samengesteld, en onze keukenbrigade creëert smakelijke bites en een midnight snack. Wat betreft de muziek hebben we diverse suggesties om de avond de perfecte muzikale omlijsting te geven, maar jullie zijn ook vrij om jullie eigen DJ te kiezen. Het wordt een avond om te dansen, te genieten en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!