Hotelarrangementen

Betoverende hotel arrangementen

Ontdek onze hotelarrangementen en geef uzelf de ultieme ervaring op Kasteel Engelenburg! Laat u onderdompelen in luxe, omringd door historische pracht en moderne verfijning. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een culinair avontuur of een ontspannende get-away, onze arrangementen bieden een perfect samenspel van comfort en genot. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Arrangement

Asperge Arrangement

Ontdek de verfijnde wereld van asperges in een betoverende omgeving bij Kasteel Engelenburg! Laat u smaakpapillen verwennen met onze exclusieve asperge arrangement, waar gastronomisch genot en luxe samenkomen. Geniet van een vorstelijke overnachting en laat onze getalenteerde keuken u verwennen met een culinair meesterwerk, waarin de verrukkelijke smaak van verse asperges centraal staat. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk royaal uitgeserveerd ontbijt met een glas Vonkelwijn. 

Arrangement

9-holes voorjaars golfarrangement

Een unieke gelegenheid om uw favoriete sport te beoefenen op onze golfbaan en u heerlijk te laten verwennen in ons restaurant en de comfortabele hotelkamers.
Arrangement

Kasteelarrangement

Beleef ons Kasteel op de Veluwe! Stap op de fiets om de omgeving te verkennen of begin een wandeling in de buurt van het kasteel om van de natuur te genieten. Geniet na de activiteiten van onze gastronomische keuken, Zuid-Afrikaanse wijnen en de rust.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!