Salons

Salons

Iedere salon op Kasteel Engelenburg heeft haar eigen karakter, maar in elke kamer vindt u de hoge plafonds met kroonluchters, het rijke interieur met schitterende gordijnen en prachtig behang, klassieke schilderijen, landkaarten en mooie schouwen. Of u nu een diner in privésetting wilt organiseren, besloten wil vergaderen of een groot trouwfeest wilt geven: voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte salon beschikbaar. 

De prachtige Sociëteitszaal met eigen terras, de stijlvolle Spieghelzaal, de Serre en Lounge vormen een sfeervol decor voor uw al uw wensen!

Spieghelzaal

De Spieghelzaal is een intieme salon, prachtig gerestaureerd en teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Het plafond heeft bladgoud accenten en de salon beschikt over een fraaie haardpartij. Voor een intiem diner, bijvoorbeeld aan een mooie ovale tafel of gezellige ronde tafels, is de Spieghelzaal uitermate geschikt. In 1850 gebouwd als de eetkamer, voelt u zich in deze salon nog steeds de Heer of Vrouwe des huizes. 

Serre

De Serre heeft openslaande deuren met uitzicht over de slotgracht en de Engelse landschapstuin. U ziet het ijsvogeltje voorbij vliegen tijdens uw lunch of diner. Een echte zomerse salon, die door de uitgekiende verlichting, zowel binnen als buiten ook in de winter erg sfeervol is voor gezelschappen tot 40 personen.

 

Sociëteitszaal

De Sociëteitszaal is zoals u van een locatie als de Engelenburg verwacht met hoge plafonds, kroonluchters, mooie traditioneel gedekte tafels en met rijke stoffen ingericht. Het schitterende terras naast de salon is uitermate geschikt voor een aperitief of verfrissing. U heeft een prachtig uitzicht. Wij kunnen voor een lunch of diner tot 80 gasten ontvangen en in combinatie met de Serre zelfs tot 140 gasten. Natuurlijk kunnen wij in de Sociëeitszaal ook een receptie, feest of informeel amuse diner verzorgen tot 250 personen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569990
E-mail: reserveringen@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!