Onze tips

Wij delen graag onze tips!

Wij willen jullie graag adviseren bij het samenstellen van het programma met passende en persoonlijke invulling. Met veel plezier staan wij klaar voor jullie vragen en wensen! Juist de aandacht voor detail maakt jullie huwelijksfeest de mooiste dag van je leven. 

 
Onze jarenlange ervaring willen wij jullie graag aanbieden om van de huwelijksdag echt de mooiste dag van jullie leven te maken. Wij vinden het altijd geweldig om ook jullie huwelijk een sprookje te laten zijn.

Fotograaf

YourWeddingPhotos – Bruidsfotograaf Peter Lammers: “Ik kom heel vaak bij Kasteel Engelenburg voor een huwelijksreportage, ik weet daardoor alle mooie plekjes te vinden! Als je op zoek bent naar een fotograaf die op de achtergrond werkt en niet opdringerig aanwezig is, dan ben ben je bij mij aan het goede adres. Ik vraag je niet om gekke poses aan te nemen en laat je niet verplicht glimlachen. Je trouwdag vastgelegd zoals jij ‘m je herinnert, dat vind ik belangrijk. Ik heb ruim 500+ bruiloften ervaring.


T: 06-5536 8330 
E:
peter@yourweddingphotos.eu 
W:
www.yourweddingphotos.eu

Fotobooth

Vrolijke Gasten – Of je nu kiest voor de Magic Mirror Photobooth, de Vintage Booth (die helemaal past bij de sfeer van Kasteel Engelenburg) of één van de andere varianten, je hebt gegarandeerd vrolijke gasten! Met onze photobooths is het altijd feest! Je gasten kunnen zichzelf fotograferen en uit elke photobooth komt meteen een gepersonaliseerd printje zodat iedereen met een afdruk naar huis gaat.

T: 085 002 3356

E: vrolijkegasten@yourweddingphotos.eu 
W:
www.vrolijkegasten.nl

Babs/ceremoniemeester

Magikjullietrouwen.nl- PERSOONLIJK in hoofdletters geschreven, vrolijk, spontaan, enthousiast, fris, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen. Op een trouwdag moet het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om. Laten we er een mooi moment van maken, met als gouden finale een volmondig JA! ALLES is mogelijk!


T: 06-8229 8069
E:
wijbrand@magikjullietrouwen.nl 
W:
www.magikjullietrouwen.nl

Maatpakken

Rietbergh – Jij staat voor ons centraal. In ons pand word je warm opgevangen en geven wij oprechte, persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigt dat je bij ons op het juiste adres bent om te slagen voor een geschikt maatpak, trouwpak of smoking. Deze punten samen zorgen ervoor dat je niet alleen naar huis gaat met jouw ideale Rietbergh suit, maar dat de sfeer, hulp en passie van ons het plaatje compleet maakt.

T: 085-080 5182
E: info@rietbergh.com 
W: www.rietbergh.com

Muzikale begeleiding

Peter de Jonge –  ‘Mijn naam is Peter de Jonge. Ik zing, mezelf begeleidend op de gitaar, een breed en internationaal repertoire. Met mijn akoestische zang – mijn stem is warm en krachtig – wil ik mijn publiek vermaken door op persoonlijke muzikale wensen in te gaan. Dat ene door jou gewenste lied tijdens de huwelijksplechtigheid, entertainment tijdens de receptie of sfeervolle muziek tijdens het diner? Ik zing graag voor jullie.’

T: 06-22032473
E:
info@peterdejong.nl 
W:
www.peterdejonge.nl

Weddingplanner

Liefs van Lies – Hoi! Ik ben Lisette (maar mijn vriendinnen noemen mij Lies) en organisator in hart en nieren. Al vanaf de middelbare school heb ik een liefde voor organiseren, plannen en bruiloften. Hoe gaaf om dit te combineren! Als wedding- en eventplanner zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld. En dat met een grote glimlach op mijn gezicht, want dit is écht de mooiste baan ter wereld!

 

Als weddingplanner vertaal ik jullie wensen naar concrete acties en plannen. Ik zorg ervoor dat het aan niets ontbreekt om van jullie bruiloft de dag van jullie leven te maken. Als ceremoniemeester ben ik er op de dag zelf bij en zorg ik dat jullie optimaal kunnen genieten van de dag van jullie leven. Jullie bruiloft volledig gestyled? Ook dat neem ik voor jullie uit handen!

Ballondecoraties

Megaballoons – We maken werkelijk de mooiste ballondecoraties voor jullie trouwdag!  Alles is mogelijk en bespreekbaar. Van een welkomspilaar tot plafonddecoratie om jullie dag extra speciaal te maken.

T: 06-33253320
W: Megaballoons.nlMercuriusweg 39d 6971 GV  Brummen

DJ

Wedding DJ – Behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Elke bruiloft is uniek en iedere nieuwe samenwerking bijzonder. Zeer gepassioneerd, een gigantisch inlevingsvermogen en een grenzeloos enthousiasme zijn enkele kenmerken die als géén ander horen bij de Wedding DJ. Naast het bruiloftsfeest verzorgd Wedding DJ in veel gevallen ook de regie, montage en techniek voor de trouwceremonie. Een ongekende meerwaarde en iets dat de trouwceremonie echt onvergetelijk maakt!


T: 06-5361 5122
E:
info@wedding-dj.nl 
W:
www.wedding-dj.nl

 

Bruidsstyling

 

Marmenti – Hi lieve bruidsparen, mijn naam is Marinka en samen met mijn partner run ik Marmenti. Met Marmenti verzorgen wij onder andere bloemwerk en styling voor bruiloften. Samen met jullie gaan wij opzoek naar de perfecte aankleding voor jullie droombruiloft. Dit kan van bruidsboeket en corsage tot een compleet verzorgde aankleding zijn. De keuze in bloemen en styling is heel persoonlijk en bij iedereen verschillend. Daarom vinden wij het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar jullie wensen, zodat het resultaat ook precies wordt zoals jullie voor ogen hebben. Wij zetten graag een stapje extra om voor jullie een droombruiloft te realiseren met de styling items en het bloemwerk dat volledig bij jullie past! 

T. 06-81397044 E. info@marmenti.nlW: www.marmenti.nl

Visagie en haar

Esmiralda de Waal – visagist en haarstylist: Trouwen is niet zomaar iets wat je doet. Het is een reis die je samen maakt, een ‘once in a lifetime’ belevenis.

En bij die belevenis horen ook die voorbereidingen. Je wilt er natuurlijk stalend uitzien op jouw grote dag. Zoals jij bent en dan net met díe extra ‘touch’. Geen dikke lagen make-up, juist een mooie stralende huid. Je ogen mooi geaccentueerd, zodat ze nog meer sprankelen.

En je haren mooi gestyled, zodat dit goed bij jou en ook bij jouw jurk past.

 

Ik ben Esmiralda en heb mijn studio in Loenen. Als visagist en haarstylist help ik graag met het vinden van jouw look voor jullie grote dag. Een look die goed voelt voor jou, een look waar jij nog meer van gaat stralen en waarmee jij vol zekerheid en vertrouwen ‘down the ilse’ gaat.

 

T: 06 54 99 4123
E: info@esmiraldadewaal.nl
W: www.esmiraldadewaal.nl/bride

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!