Winterbruiloft

Winterdeal

Een winterbruiloft heeft een betoverende charme. Stel je voor: knisperende haardvuren, het kasteel gehuld in een laagje sneeuw, romantische verlichting en brandende kaarsen. 

 

Kasteel Engelenburg is de perfecte locatie voor jullie winterbruiloft.

En om het nog specialer te maken hebben van 1 januari tot en met 16 maart 2025 een speciale winterbruiloft actie!

 

Vanaf €8.999,50 is het al mogelijk de mooiste dag van jullie leven plaats te laten vinden op ons betoverende landgoed. De prijs is gebaseerd op 30 daggasten en 100 avondgasten. Maatwerk is vanzelfsprekend mogelijk.

 

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Bruiloft op maat

Culinaire ervaringen spelen een centrale rol bij ons, met seizoensgebonden menu’s die zijn afgestemd op uw wensen. Onze chefs zorgen voor gerechten die zowel de geest van het seizoen weerspiegelen als aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen.

Bij ieder bruidspaar ligt de focus op maatwerk en aandacht voor detail. We streven ernaar om elke bruiloft persoonlijk en uniek te maken, afgestemd op de specifieke wensen van het bruidspaar. Van de keuze voor decoratie tot de planning van de dag, ons team zet zich in om uw visie te realiseren met professionaliteit en zorg.


Kiezen voor Kasteel Engelenburg betekent kiezen voor een locatie waar de pracht van het seizoen en de historische ambiance samenkomen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij nodigen u uit om uw winterbruiloft met ons te plannen en deel uit te maken van de unieke charme die Kasteel Engelenburg te bieden heeft.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569990
E-mail: reserveringen@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!