Conferentiezalen

Conferentie zalen

Kasteel Engelenburg is door haar locatie en de royale conferentiezalen al vele jaren een geliefde plek voor een succesvolle vergadering, brainstorm sessie, training of andere zakelijk bijeenkomst. Voorzien van alle moderne vergadergemakken, zodat uw presentaties en brainstormsessies naadloos verlopen. In de sfeervolle zalen van het kasteel komen historie en hedendaags comfort samen.


Elke vergadering is uniek. Daarom bieden wij oplossingen op maat, zodat uw bijeenkomst perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Onze service en persoonlijke aandacht tijdens uw zakelijke boeking is voor ons vanzelfsprekend. We denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Kortom, voor een vergadering die indruk maakt en nog lang in het geheugen blijft, kiest u voor Kasteel Engelenburg. 

Wij beschikken over zes royale vergaderzalen die ruimte bieden tot 100 gasten.

Sociëteitszaal

De Sociëteitszaal is zoals u van een huis als de Engelenburg verwacht met hoge plafonds, kroonluchters en met rijke stoffen ingericht. Het schitterende terras naast de salon is uitermate geschikt voor een ontvangst of pauze. De Sociëteitszaal is daarnaast ook geschikt als ruimte voor vergaderingen, presentaties, babyshowers, diners of andere feestelijke gelegenheden.

Bentinckzaal

De Bentinckzaal is de Heerenkamer van Kasteel Engelenburg, in 1910 door Jonkheer van Citters gebouwd als werkkamer. Deze boardroom beschikt over prachtige houten lambrisering en een klassieke inrichting. U heeft aan drie zijden een fraai uitzicht over het Landgoed. Natuurlijk ontbreken de moderne faciliteiten als airconditioning niet.

Van der Capellenzaal

Robert Jasper van der Capellen was de voorman van de patriotten rond 1780 en streed tegen de Oranjes. De Van der Capellen zaal is dan ook een ideale omgeving om uw toekomstvisie te bespreken met uw management team. De Van der Capellen zaal beschikt bovendien over een dakterras met een adembenemend uitzicht.

Schimmelpenninckzaal

De familie Schimmelpenninck van der Oye herbouwde in 1641 het kasteel nadat het Spaanse leger de Engelenburg had verwoest. De zaal is gelegen op de eerste etage met een fraai uitzicht op de oprijlaan van het kasteel en ideaal voor een vergadering of cursus.

Koffieplein

Onze zalen bevinden zich veelal op de eerste etage van ons hoofdgebouw. Tijd voor een koffiepauze met een vitale snack? Bij ons koffieplein pakt u zelf gemakkelijk een kop koffie of thee. 

Vergader arrangementen

Ontdek onze arrangementen voor een unieke en volledige ervaring. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kunt u kiezen voor verschillende dagdelen of toevoegingen aan uw arrangement. 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569990
E-mail: reserveringen@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!