Speciale gelegenheden

De serre

Laat u betoveren door de charmante ambiance van onze Serre, waar we u verwelkomen met heerlijke gerechten en een adembenemend uitzicht. De serre, een parel uit de 19e eeuw, is een perfecte locatie voor private dining of andere privé aangelegenheden. Met een ongeëvenaarde locatie behoort het tot een van de meest betoverende locaties van Nederland. Bij binnenkomst wordt u omhuld door historische ambiance dankzij zorgvuldig gedekte tafels en een prachtig uitzicht. 
Deze ruimte is ideaal voor een private diner, of event naar invulling. Neem contact met ons op voor meer informatie over een private event.

Exclusieve ruimtes

Of u nu een romantisch diner plant, een babyshower in stijl wilt organiseren of een exclusieve privéborrel wilt houden, onze exclusieve ruimtes voldoen aan al uw verwachtingen en maken van elk evenement een buitengewone ervaring. Onze karakteristieke ruimtes lenen zich perfect voor privé aangelegenheden, zodat u in alle rust met uw gezelschap kunt genieten. 

De Spieghelzaal is de ideale setting voor speciale gelegenheden. Het plafond heeft bladgoud accenten en de salon beschikt over een fraaie haardpartij. Voor een intiem diner, bijvoorbeeld aan een mooie ovale tafel of gezellige ronde tafels, is de Spieghelzaal uitermate geschikt. In 1850 gebouwd als de eetkamer, voelt u zich in deze salon nog steeds de Heer of Vrouwe des huizes. 

De Sociëteitszaal is zoals u van een huis als de Engelenburg verwacht met hoge plafonds, kroonluchters, mooie traditioneel gedekte tafels en met rijke stoffen ingericht. Het schitterende terras naast de salon is uitermate geschikt voor een aperitief of verfrissing. U heeft een prachtig uitzicht. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!