Golfschool

Golfprofessional|Wytse van Esveld

Welkom bij Kasteel Engelenburg Golfschool, waar golfprofessional Wytse van Esveld, lid van PGA-Holland met meer dan 35 jaar ervaring, aan het roer staat. Als ervaren A-Professional (KSS niveau 4 Head professional) verzorgt hij gepassioneerd golflessen voor zowel beginners als gevorderde golfers.

Met een rijke geschiedenis van lesgeven op diverse golfbanen sinds 1984, waaronder gerenommeerde clubs zoals golfclub Kleiburg, golfcentrum Amstelborgh, golfclub Lelystad, golfclub de Pan, golfclub Anderstein, Golf & Country club de Biltse Duinen, en niet te vergeten, golfclub Kasteel Engelenburg, bent u bij ons in ervaren handen.


Ontdek de wereld van golf met Kasteel Engelenburg Golfschool en laat ons u begeleiden op uw golfreis, ongeacht uw ervaringsniveau.


Wytse van Esveld
T: +31 6 53 44 28 91
M: wytse@vanesveld.golf

Trainingen

Bij Kasteel Engelenburg Golfbaan kunnen beginners en gevorderden terecht voor privélessen. Tijdens een privésessie kan onze PGA-golfprofessional Wytse van Esveld uw swing in korte tijd effectief verbeteren. Een haarscherpe analyse wordt gevolgd door kundige adviezen waarvan u jaren plezier zult hebben. Deze privélessen kunt u rechtstreek bij Wytse boeken. Wytse is het beste te bereiken in de avonduren.

50 minuten;

1 persoon          € 65,-

2 personen        € 70,-

3 personen        € 75,-

4 personen        € 80,-

5 personen        € 85,-

6 personen        € 90,-

 

25 minuten;

1 persoon          € 35,-

Wytse van Esveld
T: +31 6 53 44 28 91
M: wytse@vanesveld.golf

2-daagse cursus – Golf Promotion

Ontdek de snelste, meest effectieve en voordelige manier om uw Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of Handicap 54 te behalen met ons GVB/Handicap 54 Weekend. Deze intensieve cursus vindt plaats op onze golfbaan gedurende twee hele dagen, waarbij u deel uitmaakt van een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. De cursusdata zijn flexibel: u kunt kiezen tussen donderdag en vrijdag, vrijdag en zaterdag, of zaterdag en zondag. Tijdens deze dagen krijgt u uitgebreide instructies over alle aspecten van het golfspel, inclusief chippen, putten, pitchen, de juiste swingtechnieken, etiquette en veiligheidsregels.


De cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur, met een theorie-examen aan het einde van de eerste cursusdag. U heeft ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele theoriecursus van 2 uur aan het einde van de eerste cursusdag, inclusief soep en broodjes voor € 35,-.


Wat de cursus omvat:

– 2 dagen of 12 uur golfles

– Een baanles

– Gebruik van leenmaterialen en oefenballen

– Een samenvatting van de Golfregels

– Oefenexamens van de Nederlandse Golf Federatie

– Theorie-examenkosten van € 60,-

– € 79,- voor de registratie van uw Handicap tot het einde van het jaar, inclusief de aanvraag van uw NGF Baanpermissie en verstrekking van uw NGF-pas.

De totale kosten voor deze uitgebreide tweedaagse cursus zijn slechts € 249,- (normale prijs € 349,-). Profiteer van het speciale “Actietarief Kasteel Engelenburg” door bij uw inschrijving de code ENGB249 te vermelden in het opmerkingenveld op de website van onze partner Golf Pro-Motion. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle benodigde informatie om u optimaal voor te bereiden.


Let op, deze prijs is exclusief de optionele theoriecursus, lunches en consumpties. Voor eventuele vragen kunt u terecht op www.golfpromotion.nl of kunt u contact opnemen via
info@golfpro-motion.nl.

Driving range

De driving range van Kasteel Engelenburg Golfbaan is openbaar en staat open voor iedereen. Als u vlak voor de poort of ingang van het landgoed naar rechts gaat, komt u vanzelf bij de driving range. Hier vindt u 14 overdekte afslagplaatsen. De driving range bevindt zich op de plek van de oude moestuin van het huis, ooit omringd door muren om de tuinplanten te beschermen. Direct naast de driving range is er een oefengebied voor pitches, dat ook openbaar toegankelijk is.


De driving range is dagelijks geopend vanaf zonsopgang tot:

  • Maart tot 18.00 uur
  • April tot 19.00 uur
  • Mei t/m augustus tot 20.00 uur
  • September tot 19.00 uur
  • Oktober tot 18.00 uur
  • November t/m februari tot 16.00 uur

Houd er rekening mee dat er op elke maandag- en donderdagochtend tot 09.00 uur onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd op de driving range.

Voor hotelgasten, leden en greenfeespelers is het gebruik van golfballen op de driving range kosteloos. Overige gasten kunnen tegen betaling van € 5,00 per persoon per dag gebruikmaken van de faciliteiten van de driving range. Betaling bij de golfreceptie in het Kasteel Engelenburg.

Putting Green

Binnen de weelderige tuinen van het Engelse kasteel zijn speciale plekken gecreëerd om uw putting- en chippingsvaardigheden te oefenen. Te midden van eeuwenoude rode beuken en naast een schilderachtig theehuisje kunt u zich richten op uw korte spel. De putting green bevindt zich vlakbij de tee van de eerste hole en is vrij toegankelijk. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om uw putttechniek te verfijnen voordat u aan het echte werk begint.


De chipping green, die ooit dienst deed als de green van de negende hole, biedt nu een perfecte setting om uw chip- en pitchtechnieken te oefenen. Tijdens het oefenen kunt u ook genieten van de prachtige bloemenborders die de omgeving verfraaien. Een ideale manier om uw vaardigheden te verbeteren terwijl u omgeven wordt door de betoverende schoonheid van de tuinen.

Golfstart

Een goede start is cruciaal, vooral in de wereld van golf! Golfstart, een initiatief van de Nederlandse Golf Associatie (NGF), is speciaal ontworpen om beginners een uitstekende introductie in de golfsport te bieden. Tijdens de lessen leer je alle essentiële technieken van de sport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de juiste swing. Bij Golfstart heb je de keuze uit een compacte cursus van 6 lessen waarmee je je baanpermissie behaalt. Als je de smaak te pakken hebt, kun je doorgaan met het jaarlijkse Pyramide trainingsprogramma binnen de Golfclub, dat naadloos aansluit op je vaardigheden.  

Golfstart benadrukt het samen leren golfen. De groepslessen zijn niet alleen motiverend, maar ook enorm gezellig! Als je vrienden, familieleden of collega’s hebt die ook interesse hebben om te leren golfen, meld je dan samen aan voor Golfstart! 

Kosten: € 99,- per persoon 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569999
E-mail: golf@engelenburg.com

Buggy's:
Trolleys:
Qualifying:
Winter greens:
Winter tees:
Marshal note:
Buggy's en Handicarts alleen op de paden en fairway. De baan is Qualifying.
Laatste update:
2024-05-19 07:06:44

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!