Trouwen

De perfecte trouwlocatie

Bij Kasteel Engelenburg begrijpen we dat jullie trouwdag een van de belangrijkste momenten in jullie leven is. Daarom streven we naar perfectie in elk detail! We zijn meer dan alleen een locatie: we bieden een magische trouwervaring op een unieke plek! Gelegen aan de rand van de Veluwe en de IJsselvallei, omringt ons kasteel jullie met natuurlijke schoonheid. Onze 41 unieke hotelkamers en suites, verdeeld over historische gebouwen, vormen het perfecte toevluchtsoord voor jullie en jullie gasten. In Engelenburg worden dromen werkelijkheid. 

Jullie perfecte dag

Onze locatie biedt niet alleen een prachtig plaatje, maar een totaal belevenis van begin tot eind. Ons vernieuwde restaurant, bekroond met 15,5 Gault & Millau-punten, belooft een culinair festijn dat de zintuigen van jullie en jullie gasten betovert. Voor elke fase van jullie trouwdag hebben we sfeervolle zalen met een rijk historisch karakter, waar jullie ceremonie, receptie, diner en feest onvergetelijke momenten worden. Bij Kasteel Engelenburg vieren we de liefde met passie en toewijding, en we nemen elk detail ter harte om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Van het ja – woord op een schilderachtige locatie tot de toost met champagne, de bruidstaartsnijding en het swingende feest tot in de kleine uurtjes – bij ons wordt elke stap van jullie reis met liefde verzorgd.

Kortom, Kasteel Engelenburg is niet zomaar een trouwlocatie; het is de plek waar jullie liefdesverhaal tot leven komt en waar herinneringen voor het leven worden gecreëerd.

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569990
E-mail: reserveringen@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!