Golf

Golfbaan in historische sfeer

Naast ons kasteel ligt de uitdagende golfbaan die u op allerlei manieren op de proef stelt. Verscholen tussen de eeuwenoude eikenbomen in de prachtige Ijsselvallei. Met recht kunnen we zeggen dat deze baan veel variatie, uitdaging en natuurpracht biedt. De historische sfeer die de golfbaan omringt, wordt versterkt door de monumentale gebouwen, de eeuwenoude eiken, en zelfs de ijskelder waar de befaamde architect Donald Steel de tee voor de tweede hole ontwierp.


Deze golfbestemming is een ware parel onder de golfbanen en biedt alle nodige voorzieningen, zowel voor beginnende als ervaren golfers. Hier wordt elke golfliefhebber warm verwelkomd in een unieke historische omgeving.

Ontdek de golfbaan van Kasteel Engelenburg

Hier, te midden van historische bomen, speelt u op terrein waar ooit 16e en 17e-eeuwse adel op wild jaagden. Nu kunt u zich concentreren op uw bal in een 9-holes baan, par 72, ontworpen door de gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect op Golf Engelenburg – een uitdaging die elke golfliefhebber zal aanspreken.

Welkom op onze unieke golfbaan, waar geschiedenis en gastvrijheid elkaar ontmoeten.
 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569999
E-mail: golf@engelenburg.com

Buggy's:
Trolleys:
Qualifying:
Winter greens:
Winter tees:
Marshal note:
Buggy's en Handicarts alleen op de paden en fairway. De baan is Qualifying.
Laatste update:
2024-05-19 07:06:44

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!