Bruidssuites & Kamers

Het sprookje compleet

Je ontwaakt na een geweldige dag en laat jullie droom nog even voortduren in een van onze prachtige suites. Open het raam en wordt verwelkomd door het vrolijke gezang van vogels. Het schilderachtige uitzicht over de slotgracht en het betoverende kasteelpark doet denken aan een sprookje. Je gedachten zijn nog gevuld met de prachtige momenten van jullie bijzondere dag. Alle gasten zijn blijven overnachten in een van de 41 luxueuze hotelkamers. Samen met hen geniet je van een uitgebreid ontbijt in ons restaurant of wanneer gewenst, een besloten ruimte. Hier komen gisteren en vandaag harmonieus samen!

Orangerie suite

Onder onze 41 luxe hotelkamers, gevestigd in de sfeervolle Koetshuizen en Orangerie van het kasteel, bevinden zich ook betoverende suites. In onze Orangerie suites proef je de sfeer van de 19e eeuw. De orangerie werd vanaf 1888 gebruikt om de tropische planten warm te houden in de winter. De luxe inrichting en het prachtige uitzicht op onze golfbaan maakt jullie overnachting magisch. De karakteristieke sfeer is  behouden met palmen, grote ramen, een stijlvolle inrichting en een plafond van 7 meter. De suites hebben een terras aan de slotgracht.

Serre suite

Naast onze Orangerie suites kunnen jullie ook verblijven in onze zeer luxe Serre suite. Deze smaakvolle ingerichte suite heeft een aparte slaapkamer, een zitkamer van 40 m2 met een fantastisch uitzicht op onze slotgracht. Op jullie privé terras kun je samen genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast vind je hier een jacuzzi voor optimale ontspanning. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!