Over ons

Over Kasteel Engelenburg

Welkom bij Kasteel Engelenburg! Een uniek hotel met een prachtige golfbaan en moderne vergaderfaciliteiten, tevens een romantische setting voor huwelijken en evenementen. Dit betoverende kasteel ligt aan de grens van de Veluwe en de IJsselvallei, centraal tussen Apeldoorn en Arnhem, nabij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe is vlakbij.

We heten je van harte welkom met persoonlijke gastvrijheid in een historische setting, waar aandacht voor detail voorop staat. Kasteel Engelenburgs een trotse toevoeging aan het diverse portfolio van de Q Hospitality Group.

Over ons

Kasteel Engelenburg, omringd door weelderige natuur, is een oase van rust en luxe waar we streven naar het creëren van onvergetelijke momenten voor onze gasten. Welkom bij Kasteel Engelenburg, waar geschiedenis, elegantie en gastvrijheid samenkomen om een unieke ervaring te bieden. 

Geschiedenis

De roemruchte geschiedenis is vanaf 1988 te ervaren voor iedere bezoeker. In dat jaar werd het landgoed een exclusief hotel, restaurant, golf- en conferentie centrum. 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569999
E-mail: info@engelenburg.com

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!