Lounge & Bars

Verbondenheid in stijl

In de Lounge en Bars van Kasteel Engelenburg komt de ontmoeting tot leven. Hier is de plek waar informele connecties met vrienden en zakelijke partners worden gemaakt. Of het nu gaat om een heerlijke kop koffie, een lichte lunch, een verfrissende cocktail of een smakelijke versnapering, wij creëren de perfecte setting.


Ontdek verrassende cocktails die uw smaakpapillen prikkelen en laat u meenemen op een reis door onze selectie van Single Malt whisky’s. Onze Lounge staat vooral bekend om de indrukwekkende Schotse single malt whiskycollectie, bekroond met talloze prijzen. Jurgen Luppes, onze connaisseur, nodigt u uit om te proeven uit ons uitgebreide assortiment van meer dan 250 soorten.

Heeft u interessen in een whiskeyproeverij of borrel met vrienden, familie of collega’s? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken. 

De magie van onze Lounge en Bars

Kom langs en ontdek de levendige sfeer van onze Lounge en Bars voor een kopje koffie met gebak, lunch van de kleine kaart of een borrel. Houd er rekening mee dat op bepaalde weekenddagen het kasteel exclusief gereserveerd kan zijn; informeer bij onze receptie vooraf!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!