Wijnkelder

Wijnen bij Kasteel Engelenburg

Diep in de middeleeuwse kelders, waar eens Schimmelpenninck van der Oye zijn wijnen proefde voor export naar de Baltische staten, huist nu een weergaloze collectie wijnen. Onze collectie is onder andere samengesteld uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Daarnaast beschikken wij over een ruime collectie Zuid-Afrikaanse wijnen. Onze ervaren vinoloog heeft deze wijnen zorgvuldig uitgezocht. Stap binnen in de betoverende wereld van onze imposante collectie wijnen.

Heeft u interesse in een wijnproeverij met collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Proef onze beste wijnen

Hieronder prijkt een impressie van onze wijnkaart, die regelmatig evolueert. Als u de meeste recente selectie wilt verkennen staat ons hotel u graag te woord. In ons historisch kasteel brengen wij de diversiteit van Europese en Zuid-Afrikaanse wijnen tot leven en elke teug neemt u mee op een heerlijke reis. Kom proeven, genieten en ontdekken.

Opzoek naar een kelderschat? Bekijk de geselecteerde wijnen in onze wijnkisten.

Let op! Onze wijncollectie is wisselend, de wijnkaart geeft een impressie.

Wijnproeverij

Nieuwsgierig geworden? Wij organiseren graag een wijnproeverij voor u en uw gezelschap. Onze wijndeskundigen laten u tijdens het programma diverse wijnen proeven uit verschillende streken van de Kaap. Een kleine blind proef competitie is onderdeel van de proeverij. Begeleidend serveren wij brood en kaas.

 

Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Kosten: € 395,00

Duur: 1,5 uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!