Golf events

Wedstrijdkalender EG&CC

Jaarlijks organiseert onze golfclub evenementen en wedstrijden. Nieuwsgierig geworden in de activiteiten van Engelenburg Golf & Country Club, bekijk de kalender. Of wilt u weten of er activiteiten zijn op de door u gewenste speeldag, kijk ook zeker even.

Golf Business Events

Kasteel Engelenburg Golfbaan en Golfschool organiseren het hele jaar door clinics en toernooien op verschillende niveaus, waar iedereen welkom is om deel te nemen. Deze evenementen bevorderen de teambuilding en ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring van uw bedrijfsdag.

Een golftoernooi biedt een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Kasteel Engelenburg Golfbaan organiseert professionele bedrijfsdagen voor zowel niet-golfers als beginnende, ervaren en wedstrijdgolfers. Het toevoegen van speciale wedstrijdelementen is een effectieve manier om de teamspirit te versterken en collega’s uit te dagen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Wij bieden een op maat gemaakt en volledig golfprogramma, inclusief een afsluitende borrel, lunch of diner.


Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw behoeften te bespreken, zodat we een bedrijfsdag kunnen samenstellen die perfect aansluit bij uw wensen.

Golf clinic

Kasteel Engelenburg Golfschool heeft uitgebreide ervaring in het organiseren van boeiende golfclinics, waarbij enthousiaste professionals de deelnemers begeleiden.


Golf is al geruime tijd de snelst groeiende sport in Nederland, en bijna iedereen wil graag kennis maken met deze intrigerende sport. Kasteel Engelenburg Golfbaan organiseert regelmatig clinics voor diverse gelegenheden, zoals zakelijke bijeenkomsten, teamdagen voor medewerkers, familie-uitjes, vriendengroepen en zelfs vrijgezellenfeesten.


Tijdens een clinic worden verschillende aspecten van het golfspel behandeld, afhankelijk van de duur van de sessie. Onze clinics kunnen diverse onderdelen omvatten, zoals de golfswing, het korte spel inclusief chippen, pitchen en/of bunkerspel, en het putten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om drie korte oefenholes te spelen of zelfs de volwaardige 9-holes golfbaan te ervaren.


Onze vaste golfprofessionals begeleiden groepen vanaf vijf personen. Zowel beginners als ervaren golfers kunnen een onvergetelijke dag beleven met onze op maat gemaakte clinics, of ze kunnen kiezen voor een van onze bestaande clinics in combinatie met een brunch, lunch of diner. Bij Kasteel Engelenburg Golfschool zorgen we ervoor dat uw golfervaring onvergetelijk en plezierig is, ongeacht uw niveau.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Kasteel Engelenburg 

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Telefoon: +31 (0)575-569999
E-mail: golf@engelenburg.com

Buggy's:
Trolleys:
Qualifying:
Winter greens:
Winter tees:
Marshal note:
Buggy's en Handicarts alleen op de paden en fairway. De baan is Qualifying.
Laatste update:
2024-05-19 07:06:44

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!