Restaurant

Ontdek ons kasteel restaurant

Welkom in ons compleet vernieuwde restaurant, gelegen in ons historische kasteel. Stap binnen in de betoverende wereld van ons 19e-eeuwse kasteel restaurant, een buitengewone plek waar gastronomie, elegantie en gastvrijheid samenkomen. Met een adembenemend uitzicht over ons landgoed wordt uw lunch of diner een ware culinaire ervaring.

Onze getalenteerde Chef-kok en zijn team nemen u mee op een reis door smaken en texturen, waarbij ze zowel klassieke als moderne culinaire technieken toepassen.

 

Of u nu komt voor een intiem diner voor twee, een speciale viering of een zakenlunch, ons restaurant biedt een uitnodigende ambiance die geschiedenis en moderniteit moeiteloos combineert.

Meet the chef

Chef-kok Kelvin Haagen is een culinair genie en al enkele jaren werkzaam in de Nederlandse gastronomie. Zijn reis begon aan de gerenommeerde Cas Spijkers Academie, waar hij zijn passie voor koken ontdekte en zijn talent aanscherpte tot een ongekend niveau. Met een gedegen opleiding achter de rug, begon hij zijn indrukwekkende carrière in enkele van de meest vooraanstaande keukens van Nederland.

 

Kelvin heeft zijn kunsten vertoond bij prestigieuze etablissementen zoals de Bloemenbeek, het Schultenhues en de Echoput, waar hij zijn vaardigheden perfectioneerde en een reputatie opbouwde in de keuken. Met een kookstijl die wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van invloeden van over de hele wereld, weet Kelvin smaken en technieken van verschillende culturen naadloos te integreren in zijn gerechten. Zijn creaties zijn een eerbetoon aan de diversiteit van de wereldkeuken, waarbij hij zich niet alleen laat inspireren door internationale culinaire tradities, maar ook door de rijke smaken en ingrediënten uit zijn eigen omgeving.

 

Al enkele jaren heeft Kelvin zijn culinaire expertise gewijd aan Kasteel Engelenburg, waar hij zijn gasten betovert met zijn verfijnde en verrassende gerechten. Zijn unieke kijk op koken, waarbij wereldse invloeden samenkomen met lokale ingrediënten, maakt hem een ware smaakkunstenaar. Met een ongeëvenaarde passie voor het vak en een scherp oog voor detail, weet Kelvin Haagen elke maaltijd om te toveren tot een onvergetelijke culinaire ervaring.

Menukaart

Lunch

Menukaart

Diner

Restaurant Kasteel Engelenburg

Ons restaurant is door Gault & Millau gewaardeerd met 15,5 punten, een blijk van waardering voor onze creatieve keuken en gastvrijheid. Wij nodigen u uit om plaats te nemen aan onze tafels en te genieten van een culinaire ontdekkingsreis die al uw zintuigen zal prikkelen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!